Javni poziv za prijavu štete od prirodne nepogode suša 2022.

Temeljem Odluke župana o proglašenju prirodne nepogode suše na području gradova Čakovec, Mursko Središće i Prelog i općina Belica, Domašinec, Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Donji Vidovec, Goričan, Gornji Mihaljevec, Kotoriba, Mala Subotica, Nedelišće, Orehovica, Podturen, Pribislavec, Selnica, Strahoninec, Sveta Marija, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec, Štrigova i Vratišinec od dana 30. kolovoza 2022. godine zbog visokih temperatura i izostanka potrebnih količina padalina u razdoblju od druge polovice lipnja do druge polovice kolovoza zbog čega su na području navedenih JLS-a nastale štete na ratarskim i povrtlarskim kulturama, krmnom bilju, voćnjacima i vinogradima, pozivamo Vas da prijavite štetu od navedene prirodne nepogode za stradale kulture na području Općine Strahoninec.

Prijava štete podnosi se elektroničkim putem na obrascu PN (obrazac se može preuzeti na Internet stranici Općine Strahoninec www.strahoninec.hr) putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Strahoninec, na adresi Dravska 1, Strahoninec.

Rok za dostavu prijave je 07.09.2022. godine do 15 sati bez obzira na način dostave.

SVE TRAŽENE PODATKE IZ OBRASCA OBAVEZNO POPUNITI  JER SE U PROTIVNOM ISTI NEĆE MOĆI OBRADITI. SVI PODACI IZ PRIJAVE UNOSE SE U REGISTAR ŠTETE PUTEM APLIKACIJE TE SU PODACI NEOPHODNI ZA UNOS. NEPOTPUNI I NEPRAVOVREMENI OBRASCI NEĆE SE RAZMATRATI!!


PRILOZI
Dokument
 Obrazac PN